Waar vindt u nieuwe klanten?

Marketing is er om te verkopen, daar draait het uiteindelijk allemaal om. Verkoopt u iets nieuws aan uw bestaande klanten? Of zoekt u een nieuwe doelgroep? Wij werken graag samen met uw verkoopteam om te kijken met welke middelen en media u de verkoop voor de gewenste doelgroep kunt lanceren en onderhouden.

Inbound marketing

Nieuwe klanten aantrekken vraagt om inbound marketing; hierbij gebruiken we de inhoud en USP’s van uw bedrijf als basis voor originele content. Deze content distribueren we vervolgens via zoveel mogelijke kanalen waar uw doelgroep zich bevindt. Van sociale media kanalen tot specifieke forums waarbinnen wij opereren. Met een slimme omni-channel strategie helpen we vervolgens om de klantervaring met uw bedrijf te maximaliseren.

Innovatief denken

Soms is het interessant om een compleet nieuw platform te starten met een concept dat buiten uw kern activiteiten. U kunt hiermee wel de juiste doelgroep aantrekken. De gewenste doelgroep komt zo uw bedrijf tegen met een service die precies aansluit bij de reden waarom zij op dat platform actief zijn. Nieuwgierig? Wij laten u graag een aantal inspirerende voorbeelden zien.

DM

Het generen van leads via Internet via kwalitatieve content en deze vervolgens onderhouden met technieken als ‘drip-mailings’ is zeer effectief. Wij laten u graag een aantal cases zien waarmee de verkoop wordt gerealiseerd.

Sales platform voor specifieke branche

JuniorSenior ontwikkelt speciale inbound sales platforms in meerdere talen voor een specifieke markt.

Onroerend goed kopen in Zuid Frankrijk

  • Internationale groei

    Internationale ambities om uw service of product ook aan het buitenland te verkopen? Met slimme lokale SEO activeren wij een digitale dépendance voor naambekendheid en leads. Daarmee kunt u vervolgens de verdere groei financieren.

  • Online reputatie

    Is uw online presentatie zoals website en sociale media inhoudelijk en technisch actueel? Gebruikt u sociale media om te luisteren of om leads te genereren? Of bent u alleen maar content aan het distribueren? JuniorSenior haalt het maximale uit de digitale wereld en verbetert uw verkoop en service proces.

  • Dedicated teams

    Wij leveren de droom van iedere CFO: een complete digitale marketing afdeling voor de maandprijs van 1 werknemer. Activeer ook een team met eind-redacteur, online marketeer, copywriter, art-director, dtp-er, SEO expert en project manager.

This post is also available in: Engels Frans