JuniorSenior's Marketing voor makelaars heeft een platform ontwikkeld waar meer dan 30 projectontwikkelaars en lokale makelaars aan verbonden zijn.

Er is geen meer competitieve markt te bedenken dat de markt voor onroerend goed in Frankrijk. Met name aan de Côte d’azur is de concurrentie moordend: op iedere hoek van de straat zit wel een makelaar. Er zijn daarnaast veel onafhankelijke ‘porteurs d’affair’ actief en free-lance makelaars die onder de vlag van een lokale makelaarskantoor werken. Wie op Internet zoekt naar een appartement in Zuid Frankrijk, ziet dat Google Adwords hier goede zaken doet; meer dan de helft van de betaalde zoekresultaten op de eerste pagina is een betaalde advertentie. In de Zuid Franse makelaardij is daarom moeilijk is om hoog in de organische zoekresultaten te eindigen. Maar het kan.

Real estate marketing voor makelaars

JuniorSenior ontwikkelde in opdracht van een innovatieve projectontwikkelaar in 2007 een bescheiden real-estate campagne met een website dat specifieke content publiceerde voor kopers uit het buitenland. Naast de normale plaatsing van een woning werd de content rijker gemaakt met emotie. Waarom is het zo leuk om een appartement te kopen in Juan les Pins? En wat is het verkoopproces aan de Côte d’Azur? Vragen die aspirant kopers zichzelf, en daarna aan Google stellen. De appartementen waren binnen zes maanden uitverkocht met veel kopers buiten Frankrijk.

En daarna volgden meer projectontwikkelaars. Met een uitgekiende content strategy werd ‘marketing voor makelaars’ uitgebouwd tot een indrukwekkend platform waar inmiddels meer dan 30 landelijke projectontwikkelaars en lokale makelaars aan verbonden zijn. Zij plaatsen hun woningen en nieuwbouw projecten op deze site die constant met verse content omhoog wordt gestuwd in de Google ranking.

Online marketing voor makelaars

Inmiddels verzorgt JuniorSenior ook de online marketing van individuele makelaars die graag gebruik maken van onze kennis en expertise op het gebied van digitale marketing voor makelaars.

Bent u op zoek naar marketing voor makelaars en kijkt u verder dan uw netwerk? Wij kunnen per land en taal precies uw doelgroep bereiken, op zoek naar een nieuwe woning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding.

This post is also available in: Engels Frans