One stop shop voor marketing en communicatie

Tijd is geld, dat is zeker van toepassing in marketing. Immers, iedere dag kunt u klanten missen die uw boodschap niet hebben gezien. Voor klanten vervullen wij graag een one-stop-shop functie waarbij u kunt kiezen uit de verschillende services die wij aanbieden.

Uurtarieven op aanvraag

Interim management op locatie

Training van medewerkers

Campagne strategie

Content marketing strategie en management

Social media strategie en management

Facebook Ads campagnes

Adwords campagnes

Lead generator offline en online

Persberichten schrijven, versturen en nabellen

Evenement concept en uitvoering

Tekst voor iedere doelgroep en doel

Data input

Vertaal services

Ontwerp, van logo tot beursstand

Fotografie; mensen, producten en evenementen

Websites, van basis tot webshops met online voorraadbeheer

Mobiele Apps voor Apple en Android

Videoproductie, van simpele animatie tot 4K bedrijfsfilm

 • Online reputatie

  Is uw online presentatie zoals website en sociale media inhoudelijk en technisch actueel? Gebruikt u sociale media om te luisteren of om leads te genereren? Of bent u alleen maar content aan het distribueren? JuniorSenior haalt het maximale uit de digitale wereld en verbetert uw verkoop en service proces.

 • Hotel marketing

  Hotelmanagers zitten in de greep van OTA’s die de prijs per kamer bepalen en de hotel website in Google wegdringen. Trendonderzoek bewijst dat gasten niet voor een kamer komen, maar juist op zoek zijn een bijzondere reiservaring. Pak die kans en begin met een strategie op inhoud, niet op prijs.

 • Internationale groei

  Internationale ambities om uw service of product ook aan het buitenland te verkopen? Met slimme lokale SEO activeren wij een digitale dépendance voor naambekendheid en leads. Daarmee kunt u vervolgens de verdere groei financieren.

 • Product lancering

  Een nieuw product of service heeft vanaf de start ambassadeurs, fans en volgers nodig. Via welke kanalen gaat u lanceren en wat is de meerwaarde voor de doelgroep? Storytelling als marketing naar de eerste doelgroep begint ruim voor de lancering.

This post is also available in: Engels Frans